Termékek

Mielőtt vásárolnál:

Felhívjuk figyelmed, hogy a termékek ára tartalmazza a 27% ÁFÁ-t!
A csomag a megrendeléstől  számított várhatóan 3-4 napon  belül érkezik!
Amennyiben vásárlásod átlépi a 25.000 Forintos határt, lehetőséged van belépni a partnerprogramunkba, ha így indulnál inkább,  felvesszük Veled a kapcsolatot!
A 10.000 Forint feletti vásárlásokra ingyenes szállítási költség vonatkozik!

Itt felsorolok jó pár érvet amiért én ez mellett a cég mellett döntöttem, valamelyik pontja  szerintem Neked is szimpatikus lesz.  A kérdés az, hogy katalógus áron szeretnél e hozzájutni a termékekhez, vagy 30 %-os azonnali kedvezménnyel? A legjobb döntést hozod ha úgy döntesz, hogy a parnterséget választod. Hiszen  nem mindegy az, hogy mennyiért vásárolunk . Amennyiben így döntesz, a következő előnyöket kapod jutalmul:

– Azonnali 30 %-os kedvezménnyel tudsz vásárolni, az első csomagot  már ezzel az árral tudod összeállítani.

– Nincs nálunk regisztrációs díj, éves tagdíj. ( Annyit kér csak cserébe a Cég, hogy egy éven belül legalább egyetlen terméket rendelj, mert különben törlődnek a rendszerből az egy éven belül nem vásárló emberek. ) Korrekt.

– A partnerség átruházható, örökölhető.

– A csatlakozáskor több  csomag közül választhatsz. Elküldöm Neked a regisztrációs lapot ha szeretnéd és azon látod a 25.000 Ft-s, ( itt Te válogathatod össze amit szeretnél)  illetve a nagyobb  csomagok összeállítását.  A jó hí az, hogy partner áron kapod mindezt. Utána már akár egy fogkrémet is kiszállít a futár. Ennyi pénzből (25.000 Ft) több terméket kipróbálhatsz az elején, lesz terméktapasztalatod. Még egy kisebb vállalkozás elindítását is több 100.000 Ft-ból, vagy milliókból kezdik el működtetni általában. Én azt gondolom, hogy a fent megnevezett csomagárak,  az otthonod kényelmében semmiség a vállalkozásod elindításához.  

– Online  tudsz rendelést leadni bárhonnan a világban, nem kell egyedül csinálnod semmit, segítek neked mindenben. A GLS-el vagyunk szerződésben,  oda viszi a csomagod, ahova csak kéred az országon belül és pár nap alatt megkapod. 

– Szerintem az is fontos az életben, hogy segítsük egymást, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy kinek mire van szüksége. Van aki csak vásárolni szeretne egészséges és jó minőségű termékeket, de van aki hálózatot is építene, mert kell neki a több bevétel. Szeretnél  többet kivenni az életből? Az LR egy svédasztal.  Ha komolyan vesszük, nagyon sok jutalékot kapunk és új autóba ülhetünk az LR által, utazásokra minősülhetünk. Beavatlak mindenbe, az online hálózatépítés rejtelmeire megtanítalak,  egy szuper közösség tagja lehetsz. 

– Mindig értesülsz rendszeres vásárlóként az akciókról, további kedvezményekről a havi katalógusból.

– Van termék előfizetési lehetőség is, így olcsóbbak a termékek és a szállításért nem kell fizetned, ha eléri a rendelésed a 10.000 ft-ot. 

– Tudsz Te is másokat előnyökhöz juttatni, ugyanúgy.

– Részt vehetsz játékokban, kihívásokban. Itt semmi nem kötelező, csupán lehetőség.

– Az én véleményem, hogy jó érzés valahová még tartozni. Egy csapathoz, egy Céghez, akik elismernek minket és mutatnak egy másik utat, ami szimpatikus lehet számodra is a mostani néha nehéz  világban. Itt mindenki egyért, egy mindenkiért csapatjáték van, különleges embereket ismerhetsz meg.

A partnerség menete tehát csupán annyi, hogy egy-két adat megadásával  megbeszéljük, mi az, amit szeretnél először kipróbálni.? Ha benne vagy, legyél a partnerem, szeretettel várlak! 🙂

Ha külföldön élsz az adott ország nyomtatványát használd, segítek rákeresni. 

Európában itt működik  az LR: Magyarország, Németország, Albánia, Belgium, Bulgária, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Olaszország, Kazahsztán, Liechtenstein, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Svédország, Svájc, Szklovákia, Spanyolország, Csehország, Törökország, Ukrajna, Ciprus, Anglia, Walles, Skócia, Írország,  2 éve már Dél-Kórea is csatlakozott. 

Termékcsaládok

Összes termék

Segítségre van szükséged a megfelelő kozmetikum kiválasztásához?

a csak 1-2 terméket szeretnél kipróbálni, rendelni, tedd a kosárba és 1 hét alatt megérkezik az otthonodba a csomag. Ezt természetesen annyiszor teszed meg egy hónapban, amennyiszer csak akarod. 

Vagy jelezd felém az igényedet és segítek kiválasztani a Neked megfelelőt. Tanácsadást is kapsz a termék mellé tőlem és a futár majd oda viszi a csomagot, ahova kéred. Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőség valamelyikén, bár őszintén szólva, telefonon gyorsabb minden. 

Shopping Cart