Termékek

Termékek

Mielőtt vásárolnál:

Felhívjuk figyelmed, hogy a termékek ára tartalmazza a 27% ÁFÁ-t!
A csomag a megrendelés nyugtázásától számított várhatóan 1 héten belül érkezik!
Amennyiben vásárlásod átlépi a 20.000 Forintos határt, lehetőséged van belépni a partnerprogramunkba, ezzel kapcsolatban felvesszük Veled a kapcsolatot!
A 20.000 Forint feletti vásárlásokra a partnerprogramnak köszönhetően kedvezményes szállítási költség vonatkozik!

Itt felsorolok jó pár érvet amiért én ez mellett a cég mellett döntöttem, valamelyik pontja  szerintem Neked is szimpatikus lesz.  A kérdés az, hogy katalógus áron szeretnél e hozzájutni a termékekhez, vagy 30 %-os azonnali kedvezménnyel? Én úgy gondolom, hogy nem mindegy az, hogy mennyiért vásárolunk prémium minőségű termékeket. Amennyiben így döntesz, a következő előnyöket kapod. :

– Azonnali 30 %-os kedvezménnyel tudsz vásárolni, az első csomagot  már ezzel az árral tudod összeállítani.

– Nincs nálunk regisztrációs díj, éves tagdíj. ( Annyit kér csak cserébe a Cég, hogy egy éven belül legalább egyetlen terméket rendelj, mert különben törlődnek a rendszerből az egy éven belül nem vásárló emberek. ) Korrekt.

– A partnerség átruházható, örökölhető.

– A csatlakozáskor két csomag közül választhatsz, a 20.000 Ft-os, illetve a 40.000 Ft-os csomag közül, annyi terméket kapsz ezért az árért, amennyi belefér ebbe a csomagba, de a jó hír, hogy partner áron mindezt. Utána már akár egy fogkrémet is kiszállít a futár. Ennyi pénzből nagyon sok terméket kipróbálhatsz az elején, lesz termék tapasztalatod. Még egy vállalkozás elindítását is több 100.000 Ft-ból, vagy milliókból kezdik el működtetni általában. 

– Kényelmesen otthonról tudsz rendelést leadni, nem kell egyedül csinálnod semmit, segítek neked mindenben. A GLS-el vagyunk szerződésben.

– Szerintem az is fontos az életben, hogy segítsük egymást, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy kinek mire van szüksége. Van aki csak vásárolni szeretne egészséges és jó minőségű termékeket, de van aki hálózatot is építene, mert kell neki a több bevétel. Szeretne többet kivenni az életből. Ha komolyan vesszük, nagyon sok jutalékot kaphatunk és új autóba ülhetünk az LR által, utazásokra minősülhetünk. Beavatlak mindenbe, az online hálózatépítés rejtelmeibe is. 

– Mindig értesülsz rendszeres vásárlóként az akciókról, további kedvezményekről a havi katalógusból.

– Van termék előfizetési lehetőség is, így olcsóbbak a termékek és a szállításért nem kell fizetned. Ráadásul  még hozzá tehetsz bármilyen más terméket is havonta.

– Tudsz Te is másokat előnyökhöz juttatni, ugyanúgy.

– Részt vehetsz játékokban, kihívásokban. Itt semmi nem kötelező, csupán lehetőség.

– Az én véleményem, hogy jó érzés valahová még tartozni. Egy csapathoz, egy Céghez, akik elismernek minket és mutatnak egy másik utat, ami szimpatikus lehet számodra is a mostani néha nehéz  világban. Itt mindenki egyért, egy mindenkiért csapatjáték van, különleges embereket ismerhetsz meg.

A partnerség menete tehát csupán annyi, hogy egy-két adat megadásával kitöltünk egy nyomtatványt közösen, megbeszéljük, mi az, amit szeretnél először kipróbálni.? Ha benne vagy, legyél a partnerem, szeretettel várlak! 🙂

Ha külföldön élsz az adott ország nyomtatványát használd, segítek rákeresni. 

Európában itt működik  az LR: Magyarország, Németország, Albánia, Belgium, Bulgária, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Olaszország, Kazahsztán, Liechtenstein, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Svédország, Svájc, Szklovákia, Spanyolország, Csehország, Törökország, Ukrajna, Ciprus. 

Kiemelt termékek

Termékcsaládok

Összes termék

Segítségre van szükséged a megfelelő kozmetikum kiválasztásához?

a csak 1-2 terméket szeretnél kipróbálni, rendelni, tedd a kosárba és 1 hét alatt megérkezik az otthonodba a csomag. Ezt természetesen annyiszor teszed meg egy hónapban, amennyiszer csak akarod. 

Vagy jelezd felém az igényedet és segítek kiválasztani a Neked megfelelőt. Tanácsadást is kapsz a termék mellé tőlem és a futár majd oda viszi a csomagot, ahova kéred. Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőség valamelyikén, bár őszintén szólva, telefonon gyorsabb minden. 

Shopping Cart