Miért csinálom?

Szeretnék segíteni Neked abban, hogy megtaláld azokat a termékeket amelyek kiválasztásával egészséges és fitt tudsz maradni, családoddal együtt.

20210815_151355 (1)

Rajtad a sor, hogy értékeld magad!

  • Szoktál e arra gondolni, honnan nyerhetsz erőt a mindennapi helytálláshoz úgy, hogy közben teljes valójában évezhesd női, férfi mivoltodat? Hogy életkorod, feladataid, aktuális élethelyzeted figyelembevételével megélhesd, amire vágysz? Hogy erős lehess amikor kell és lágy, amikor annak van ideje, mindezt kiegyensúlyozottan, egészségesen? Sok mindenre előfizetünk, ami a legfontosabb, arra miért nem? 
  • Fedezd fel az LR Aloe Vera készítményeit, ami komplex összetételével épp abban támogat, hogy szervezeted, a legszéleskörűbb támogatást kapja a mindennapokban. Antioxidánsokban gazdag, gyümölcsök, gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok természetes keverékével szolgálja a szebb kinézetet és jobb közérzetet, a kiegyensúlyozottságot. 
  • Még egy különlegesség ezekben a termékekben az, hogy a Fresenius Institut pecsét az összes aloe vera ivógélen rajta van. Én ezért bízom meg vakon ezekben a készítményekben, hiszen a Fresenius már több mint 47 éve elkötelezett a legmagasabb minőség mellett- egy fenntartható koncepció, amely működik: az SGS IINSTITUT FRESENIUS ma az egyik legigényesebb minőségi pecsét a piacon! 
  • A Termékek fülre kattintva eléred az összes terméket kategóriánként, de kérdezz bátran, megtalálsz ha nem tudod, hogyan indulj el:  a kapcsolatok fül alatt vannak az elérhetőségeim. 
  • Balatonkenesén a Berek u. 9. szám alatt  is találkozhatunk, egész nap otthon  vagyok csak előtte egyeztessünk azért. 🙂  

A miért?

Hiszem, hogy egyre tudatosabban döntenek az emberek, ha az egészségről van szó és ez jó hír.!  Ugye, Te is arra törekszel, hogy nem kizárólag gyógyszeripari készítményeket fogyasztasz. Tudjuk, hogy a gyógyszerek mellékhatásai nagyon-durva tüneteket, betegségeket tudnak előidézni. Nem is beszélve arról, hogy drágák és nem azt kapjuk sokszor cserébe, amit kellene szerintem, egyik gyógyszer hozza a másikat magával a mellékhatások miatt, na és a gyógyszerlobbiról ne is beszéljünk. Csak erről szól a TV reklám és itt nálunk nincs az, ami a tévében, hogy : a gyógyszerek mellékhatásairól kérdezd meg kezelő orvosod és gyógyszerészed. Mert az LR termékeit fogyasztva  nincs mindenféle mellékhatás, csakis a jó hatások. Próbáld ki és megtapasztalod Te is. 

Ez az egy életünk van és  arra biztatlak,  hogy inkább a természetet vedd segítségül az egészség megtartásához, mint a szintetikusat. Én ezért kezdtem  el először magam fogyasztani, majd a családomnak is megmutatni ezeket a jó minőségű készítményeket.  Ezen túl pedig minél több embernek szeretném megmutatni, hogy mitől van energiám és jó közérzetem.

Szeretném ha jól éreznéd magad itt és vedd el azt az információt, ami tényleg kell neked! Segíteni tudok az egészséged megőrzése érdekében mindenképp, de mit szólnál hozzá, ha elkezdenénk egy közös utazást, ami neked is egy csodálatos út lehet, ha akarod.  Megmutatni másoknak is az LR csodáit akiknek erre igényük van, nincs is ennél csodálatosabb életfeladat! 🙂 Megtalálsz, segítek neked és szeretettel látlak  a csoportomban. 

Ez a fotó Ahlenben készült az LR gyárban 2018 februárjában amikor managerek lettünk férjemmel, azóta megépült az új gyár, Európa egyetlen legkorszerűbb aloe vera feldolgozó épülete.

“Péter a férjem, nem szeret a fotókon lenni” 🙂 

Szeretnél kicsit jobban megismerni?

Miklósné Csapó Andrea vagyok, van 2 gyönyörű gyermekem és egy picurka unokám, valamint férjem. 🙂 Szeretek: utazni, kerékpározni, kertészkedni, vigyázni a gyönyörű fiú unokámra Albertre, úszni a tengerben mert ott nincsenek siklók, olvasni, hangoskönyveket hallgatni, írni, sétálni, gyönyörködni a természetben, a családdal minőségi időt tölteni! Illetve a Facebookon és az Instagramon is megtalálsz. 🙂


A forgalmazó - LR Health & Beauty

Az LR több mint 37 év üzleti sikerre tekint vissza. Sikerünk alapjait a félreérthetetlen jövőképünk és a megbecsült értékek jelentik.

      Az LR-nek nagyon szigorú minőségi követelményei vannak. Az LR kizárólag       tapasztalt alapanyag beszállítókkal dolgozik együtt, és a teljes termékválasztékát   belső és külső minőségellenőrzéseknek veti alá. Ennek a ráfordításnak   köszönhetően, az Aloe vera ivógélek megkapták a neves FRESENIUS INTÉZET     minősítő pecsétjét, amely a maga nemében páratlan a piacon!

        A kedvenc videó, ami bemutatja, hogy az LR-nek is van Aloe ültetvénye, ráadásul magas minőségben! Nézd meg ezt a vedeót, itt láthatod, hogy miről beszélek. 
https://youtu.be/VjbFWFrUBkQ

       A minőségen kívül nagyon fontos még a termékinnováció, amely hatalmas lelkesedést vált ki világszerte mind a Partnereink, mind a vevőink körében.

Érdekelnek a termékeink? Böngéssz közülük!

Shopping Cart