Egészség, Siker, Lehetőség egy jobb életre. Ne félj feladni a jót       és elindulni a nagyszerű felé!

Szeretnék segíteni neked, hogy megtaláld azokat a termékeket  a webshopomban, amelyekre szükséged van. Mert  fogyasztásukkal Te is jól fogod érezni magad a bőrödben és kicsattanó  egészségnek örvendesz, családoddal együtt.  

A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, rostok, a természetes és minden mentes élelmiszerek  – sokkal fontosabbak, mint  gondolnád.

 

A tested és szervezeted egészsége, a jóléted legerősebb közvetítő csatornája. Ápolni kell ezt a páncélt és lehetetlen  kikerülni, ráadásul meghálálja a törődést. Fordítsd hát a hasznodra!

“Az egészség  a legdrágább dolog az életben. Mégis természetesebbnek vesszük, mint bármi mást. A legtöbben azonban csak akkor gondolunk az egészségünkre, ha valami gond van vele. Akkor aztán rádöbbenünk, hogy egészség nélkül semmink nincs. “

Miért kezdtem bele ebbe a “misszióba”?

Mivel a családomban volt és van, illetve a környezetemben is volt és van ( szerintem a tiédben is) beteg és lesz mindig olyan rokon, barát, családtag, ismerős, akiknek szüksége van ezekre a készítményekre  a különböző betegségek megelőzésére: Szóval nem kérdés, hogy jó helyen vagyunk! Az elmúlt 15 év alatt amióta megismertem 1-2 nagyobb profi és minőségi céget akik ellátnak minket kiváló minőségű készítményekkel, nem voltunk  betegek! Nem azt mondom, hogy egy-két kisebb megfázás sem volt, de komolyabb egyáltalán nem! ( Még a Covidot is gyógyszer nélkül vészeltük át)

Tudok Neked is segíteni, hogy  megtapasztald a jótékony hatásokat  a termékekkel kapcsolatban, csak válaszd ki a webshopból és próbáld ki amit szeretnél. 

Úgy érzem, hogy  törekedni kell arra,  hogy ne kizárólag gyógyszeripari készítményeket fogyasszunk! Tudjuk, hogy a gyógyszerek mellékhatásai nagyon-durva tüneteket, betegségeket tudnak előidézni. Nem is beszélve arról, hogy drágák és nem azt kapjuk sokszor cserébe, amit szeretnénk. Legfőképpen a gyógyszerek tünetetek kezelnek és nem az okokat, ráadásul szintetikusak ami nem tud beépülni a szervezetünkbe úgy, mint egy természetes antioxidáns pld. Tudtad, hogy a 2. legnagyobb business a fegyvergyártás után a gyógyszeripar? Van egy olyan érzésem, mintha nem is akarnák, hogy az emberek meggyógyuljanak. Gyógyszerre gyógyszert ajánlanak és ez így, egy ördögi kör.  Ez az egy életünk van és én arra bíztatlak, hogy inkább a természetet vedd segítségül az egészség megtartásához, hiszen ez beépül a szervezetbe és felismeri a testünk is, nem úgy mint a szintetikusat. Én ezért kezdtem  el először magam fogyasztani, majd a  családomnak is adni ezeket a jó minőségű készítményeket.  Ezen túl pedig minél több embernek szeretném megmutatni, hogy mitől van energiám  és jó közérzetem:) 

Szeretném ha jól éreznéd magad itt és vedd el azt az információt, ami tényleg kell neked! Segíteni tudok az egészséged megőrzése érdekében mindenképp, de mit szólnál hozzá, ha elkezdenénk egy közös utazást, ami neked is egy csodálatos út lehet, ha akarod.  Megmutatni másoknak is az LR csodáit akiknek erre igényük van, nincs is ennél csodálatosabb életfeladat! 🙂 Megtalálsz, segítek neked és szeretettel látlak  a csoportomban! 

Ez a fotó Ahlenben készült az LR gyárban 2018 februárjában amikor manager lettem, azóta megépült az új gyár, Európa legkorszerűbb aloe vera feldolgozó épülete.

A forgalmazó – LR Health & Beauty

Az LR több mint 38 év üzleti sikerre tekint vissza. Sikerünk alapjait a félreérthetetlen jövőképünk és a megbecsült értékek jelentik.

Az LR-nek nagyon szigorú minőségi követelményei vannak, kizárólag tapasztalt alapanyag beszállítókkal dolgozik együtt, és a teljes termékválasztékát belső és külső minőségellenőrzéseknek veti alá. Ennek a ráfordításnak köszönhetően, az Aloe vera ivógélek megkapták a neves FRESENIUS INTÉZET minősítő pecsétjét, amely a maga nemében páratlan a piacon!

A kedvenc videó, ami bemutatja, hogy az LR-nek is van Aloe ültetvénye, ráadásul magas minőségben!
https://youtu.be/VjbFWFrUBkQ
A minőségen kívül nagyon fontos még a termékinnováció, amely hatalmas lelkesedést vált ki világszerte mind a Partnereink, mind a vevőink körében.

Érdekelnek a termékeink?
Böngéssz közülük!

👇
Termékek

Szeretnél kicsit jobban megismerni? 5  dolog rólam:

🥰 Szeretek olvasni, tanulni, fejlődni, hangoskönyveket hallgatni.

🥰 Van egy 7 hónapos pici fiú unokám is, aki gyönyörű és akit imádok a 2 gyermekem mellett.

🥰 Szeretek sokat túrázni, kerékpározni, utazni a világban és itthon az országunkban.

🥰 Szeretek varrni, tudok makramézni, imádok a kertünkben lenni és a természetben, a növények között lenni.

🥰 Szeretek élni, másoknak is segíteni, szeretem az embereket és velük kapcsolatba lépni, beszélgetni. 

 

 

Shopping Cart