Lepd meg magad! 🎁

Szép napot, estét-Szia!
Gondoltam, megosztok veled valami izgalmasat, ami segít az egészséges életmód felé vezető úton. Ismered már az aloe vera és az okos étkezés ötvözését?
Ha nem, akkor feltétlenül nézd meg ezt a hasznos cikket az oldalamon, itt: https://www.aloeandi.hu/lepesrol-lepesre-a-sikerig-body…/
Ott találod a Body Mission okos étkezés lényegét, ami segít abban, hogy könnyedén tartsd magad formában, miközben élvezed az élet minden pillanatát.
Ha van kedved, csatlakozz hozzám, hogy együtt fedezzük fel az egészséges életmód rejtelmeit. További hasznos infókat, termékeket, találsz az oldalamon: www.aloeandi.hu
Ha felkeltettem érdeklődésedet kérlek, ne habozz jelezni nekem! Írd meg ha küldhetek Neked információkat, az aktuális havi akciókról!
Az ok, amiért 7 éve képviselem ezt a céget:
Az LR-cégről pár mondat, pontosabban pár olyan dolog amit én érdekesnek találtam amikor 7 évvel ezelőtt megmutatták nekem ezt a céget és termékeit. 🙂 – Több területet is érintenek a termékeik. Előállítanak szépségápolási eszközt, kozmetikai készítményeket, főleg aloe vera alapanyagú táplálék kiegészítőket, ivógéleket, parfümöket az egészség és szépség iparágban. Közép Amerikában, igen nagy területen rendelkeznek aloe vera ültetvénnyel, viszont a gyárat-gyártósorokat nem viszik külföldre az olcsóbb munkaerőt kihasználva, hanem kizárólag Németországban, német munkavállalókkal dolgoznak legmodernebb és Európa egyetlen aloe vera feldolgozó gyárában ….szerintük az elvárt minőséget csak így tudják biztosítani. Sokan összehasonlítják az amerikai Forever céggel, amely szintén aloe vera alapú termékeket állít elő. Szerintem a kedvezőbb árak mellet, a minőségben is felülmúlja az LR- a Forevert.
A minőségi különbségre pedig az egyik bizonyíték a Fresenius pecsét. A Fresenius egy nemzetközileg elismert minőség ellenőr cèg, melynek vizsgálatát nem minden cég vállalja be. Aki viszont igen és ” átmegy” az ellenőrzésen, az bekerül a prémium minőségűek klubjába. Nos az LR-termékeken rajta van a pecsét már 38 éve, a Forevernél nincs. Nem mellesleg nálunk finomak az aloe ivógélek, és minden más termék is. Még egy, ami érdekes lehet: Egy szép napon Bruce Willis úgy ébredt fel, hogy …kellene csinálni egy parfümöt, amit az én nevem alatt hoznak forgalomba..Gondolta keres egy, erre megfelelő céget…..és megtalálta az LR-t. A parfüm azóta is a palettán van, a színész pedig a cég egyik arca. Úgy dióhéjban ennyit. Szóval, amennyiben kíváncsi vagy a részletekre bővebben, tényleg beszéljünk róla telefonon vagy itt emailen, felsorolni hosszú lenne, hogy nekem mennyi jót adott már az LR és ha szeretnéd, adhat Neked is! 🙂
Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember és , szöveg, amely így szól: „OKOS MEGOLDÁS, HOGY JÓL ÉREZD MAGAD A BŐRÖDBEN LR BODY MISSION ISMERTETŐ R BODY BODYMISSION MISSION”

Leave a Comment

Shopping Cart