Gyermekeink védelme, a Turbokid 👨‍👩‍👧‍👦💪

Neked is eszedbe szokott jutni, milyen jó lenne egy eszköz, amivel mindig biztonságban tudhatjuk a gyermekeinket? Nem állhatunk mellettük minden helyzetben, de ha az étrendjükre odafigyelünk, már nagyon sokat tehetünk a védelmükért.
Sok gyermek ízlése a csábító, reklámokkal kívánatossá varázsolt, sokszor nem minőségi nassolnivalók felé húz, de még a legkisebbek tudatosságát is formálhatjuk, hiszen ami a család táplálkozásában elfogadott és értékes, az remek minta lesz a kicsiknek is.
Immunrendszerük, anyagcsere folyamataik és testük működésének főbb körvonalai már kisgyermekkorban megalapozódnak, sőt, legújabb kutatások szerint már a magzati korban, vagy annál is korábban hatással vagyunk a gyermekeink egészségére.
A táplálkozási szokásaink tehát elengedhetetlen szerepet játszanak a folyamatok megfelelő kialakításában. Mivel gyors ütemben fejlődnek, változnak a gyerekek, jó minőségű makro és mikrotápanyagokra van szükségük. Minden napnak jelentősége van, fontos, hogy az étkezéseinket meggondoltan állítsuk össze.
Egy vegyes, változatos, minél több friss és minél kevesebb feldolgozott élelmiszert tartalmazó étrenddel nagyon sokat tehetünk a gyermekeinkért, hiszen a tápanyagok jelenlétén múlik a test és az agy megfelelő fejlődése. Ám sokszor még a legkörültekintőbben összeállított étrend sem tartalmazza a szükséges tápanyagokat a megfelelő mennyiségben és minőségben, ilyenkor bátran forduljunk az étrend-kiegészítők felé.
Az LR Turbokid-je éppen ebben lehet a segítségünkre.
Számos olyan vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszer működését, védik az egészséges csontozatot és fogazatot, az idegrendszer működésének fenntartásában is közreműködnek, valamint részt vesznek egyéb élettani folyamatok támogatásában is.
A megfelelő táplálkozási szokások kialakításával és a szükség szerinti tápanyag kiegészítéssel hozzájárulhatunk a gyermekeink vitamin és ásványi anyag igényének kielégítéséhez.
A Turbokid azért lehet nagyszerű társ ebben, mert természetes módon, napon érlelt zöldségek és gyümölcsök kivonatával biztosítja a megfelelő tápanyagokat. Nagyszerű ötlet természetes növényi kivonatok útján, és nem izoláltan, csupán egy-két fajta vitaminra fókuszálva kiegészíteni az étrendet, hiszen a kivonatok a növények számos saját jótékony tulajdonságát ötvözik. A Turbokid fontos vitaminok széles tárházát tartalmazza:
Mézes ízű ivógéllel:
Aloe vera ivógél, a Fresenius Intézet minőségbiztosító pecsétjével.
A minőséget a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács IASC rendszeres ellenőrzései is garantálják.
Mézes aloe vera ivógél : Fontos tápanyagokkal látja el a szervezetet. Támogatja az immunrendszert és az energiacserét.
Természetes, 90% aloe vera zselével, mézzel és C vitaminnal gazdagítva.
A JÓ KÖZÉRZETÉRT: A TERMÉSZET LEGJAVÁVAL
• A tiszta virágméz enzimeket, bioaktiv anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz.
Vita aktiv:
Vitaminok és bioaktív növényi anyagok értékes kombinációja. A D vitamin 200 %-át biztosítja egy teaáskanálnyi adagban és a 10 féle vitamin 100%-át .
• Esszenciális vitaminok egyetlen teáskanállal: B1, B2, B3,
B5, B6, B7, B9, B12, D, E
• 21 természetes gyömölcs- és zöldségkoncentrátumból
• Széles körű pozitív hatások az egészségért.
Colostrum:
Az általános jó közérzetért. Gyulladáscsökkentő, vírusölő, baktériumölő, gombaölő. A magas lázat pillanatok alatt leviszi.
• Csak idd meg: gyors, azonnali fogyasztás
• Minőségi: zsírtalanított, kazeinmentesített, nem
pasztörizált
• 100% természetes tehén kolosztrumot tartalmaz
• Az összetevők magas bioaktivitása és koncentrációja a
hideg előállítási folyamatok által.
A NYERSANYAGTÓL A PRÉMIUM TERMÉKIG
1. Legjobb források
2. Feldolgozás
3. Termékminőség
4. Független tesztvásárlások Németországban és szigorú ellenőrzések.
Ha az őszibarack ízű ivógéllel választod, akkor az a fennáló cukorbetegségre is kiválóan fog hatni.
Őszibarack ízű ivógél: Könnyű, cukormentes és egészséges. Támogatja az immunrendszert és az energiacserét.
Természetes, 98% aloe vera zselével és + C vitaminnal gazdagítva, hozzáadott cukor nélkül, őszibarack ízesítéssel, cukorbetegeknek is ajánlott!
Ha neked is annyira tetszik ez a termék, mint nekünk, látogass el a www.aloeandi.hu weboldalra, és szerezd be kedvencedet még ma!
Legyen csodás heted! 🥰

Leave a Comment

Shopping Cart