Bemutatkozás

Bemutatkozás

Egészség, Siker, Lehetőség egy jobb életre. Ne félj feladni a jót és elindulni a nagyszerű felé.

image

Köszöntünk az oldalunkon!

Először is bemutatkozunk. Miklósné Csapó Andrea és Miklós Péter vagyunk, Balatonkenesén élünk. Van két gyönyörű gyermekünk. A 30 éves grafikusművész lányunkra és a 18 éves fiúnkra, aki informatikusnak készül, nagyon büszkék vagyunk.

Andiként folytatom, én jobban szeretek írni. 🙂 

Férjem építész,  30 éves házasok vagyunk! 🙂 Magamról annyit, hogy 50 éves vagyok és az élet engem is ide-oda rángatott a közel 30 év alkalmazotti viszonnyal a hátam mögött.  Diplomám nincs, de van 5  db  középfokú végzettségem és mindig éppen azt az Iskolát végeztem el, ami az akkori munkahelyeim miatt kellettek.  Csakhogy, amit sokszor kaptam cserébe, az nem volt mindig jó!

Munkáink

Bíztam és  reménykedtem, hogy egyszer biztosan bejön nekem is az alkalmazotti álommunka, de túl naiv voltam és becsületes! Azt, hogy másnak kellett  dolgoznom és más álmait megvalósítani, az elején még elfogadtam.  Szezonmunka nyáron, ami után télen szinte semmi, mindez a családi házunk építése mellett, nos, nem ez volt az álom munka. Ezután jött a következő lépés: bank; önkormányzat; honvédség. Ekkor már télen-nyáron volt munka. De, nem voltam boldog egyik munkahelyemen sem. Szóval bele lehet fáradni, fásulni abba, hogy érzed, nem vagy a helyeden és talán neked is voltak, vannak hasonló tapasztalataid.  A vége az lett ennek a jó hosszú ciklusnak,  hogy felmondtam.  Mert egyszerűen nem  volt kedvem már másoknak dolgozni és jókedvvel csinálni a napi mókuskereket!

Na de! 🙂 Ez a múlt  szerencsére és mi döntjük el, hogy meddig halogatjuk a döntést. A váltás ott jött el nekem,  (miután ennyi jelet kaptam az évek során arra, hogy nem jó úton vagyok) amikor miután felmondtam az utolsó munkahelyemen is,”véletlenül” szembe találtam magam egy újság hirdetéssel.  Vállalkozóvá válást segítő pályázat, 3 millió forint vissza nem térítendő támogatással! Megnyertem! Sok pályázóból én kaptam maximumot! Hát… innentől kezdődött el az én új   életem, amire mindig is vágytam! Ha még nem hiszel abban, hogy az univerzum is melléd áll akkor ha látja, hogy tényleg akarod, akkor higgy nekem, mert ez mind igaz!  Mert ez igen is jár mindenkinek! Nekem is, Neked is!!! 5  évvel  ezelőtt indítottuk el közösen férjemmel az LR-es  utat és egyre jobban élvezzük. 

Mi osztjuk be az időnket és így több lábon is állhatunk. Jó érzés így élni! 🙂

 Ekkor jött “véletlenül” az Ingatlanközvetítés is 🙂 és végre megtaláltam Önmagam!  Imádom csinálni mindkettőt és mivel a családomban volt és van, illetve a környezetemben is volt és van ( szerintem a tiédben is)  és lesz mindig olyan rokon, barát, családtag, ismerős, akinek kell segítenünk prémium minőségű vitaminokkal,  ásványi anyagokkal, 0-100 éves korig. 🙂 Szóval nem kérdés, hogy jó helyen vagyunk! Az elmúlt 15 év alatt amióta megismertünk 1-2 nagyobb profi és minőségi céget akik ellátnak minket prémium minőségű készítményekkel, nem voltunk  betegek! Nem azt mondom, hogy egy-két kisebb megfázás sem volt, de komolyabb egyáltalán nem! 

Ketten is tudunk Neked segíteni, hiszen megtapasztaltuk a jótékony hatásokat a termékekkel kapcsolatban is. Nőként és anyaként nyilván jobban beleástam magam a készítmények rejtelmeibe, de kérdezz tőlünk bármit, ami érdekel! 

Péterről annyit, hogy az életben Ő is sokat küzdött, mire megtalálta Önmagát! Kezdődött a vendéglátással, utána építőipar a testvérével közös vállalkozásban. 

Azonban Ő is többre vágyott az élettől, így folyamatosan tanulni kezdett. Mivel az építészet érdekelte nagyon, hiszen ebben szerzett 18 év tapasztalatot, ezért a vállalkozása mellett elkezdett Főiskolára járni. El is végezte a budapesti Ybl Miklós Építészmérnöki kart, majd Pécsen az Építész Mesterdiplomát szerezte meg. Látjátok, ha el akarunk érni bármit az életben, azért tenni kell. 🙂 Azóta itthonról dolgozhat és ma már csak tervezi a szebbnél szebb házakat, Büszke vagyok Rá! 

Úgy érezzük, hogy  törekedni kell arra,  ne kizárólag gyógyszeripari készítményeket fogyasszunk! Tudjuk, hogy a gyógyszerek mellékhatásai nagyon-durva tüneteket, betegségeket tudnak előidézni. Nem is beszélve arról, hogy drágák és nem azt kapjuk sokszor cserébe, amit kellene szerintem.  Ez az egy életünk van és mi arra bíztatunk, hogy inkább a természetet vedd segítségül az egészség megtartásához, mint a szintetikusat. Mi ezért kezdtük  el először is családon belül fogyasztani a jó minőségű készítményeket.  Ezen túl pedig minél több embernek szeretnénk megmutatni, hogy mitől van energiánk  és jó közérzetünk:)

Szeretnénk ha jól éreznéd magad itt és vedd el azt az információt, ami tényleg kell neked! Segíteni tudunk az egészséged megőrzése érdekében mindenképp, de mit szólnál hozzá, ha elkezdenénk egy közös utazást, ami neked is egy csodálatos út lehet, ha akarod.  Megmutatni másoknak is az LR csodáit akiknek erre igényük van, nincs is ennél csodálatosabb életfeladat! 🙂 Megtalálsz, segítünk neked és szeretettel látunk  a csoportunkban!

Ez a fotó Ahlenben készült az LR gyárban 2018 februárjában amikor managerek lettünk, azóta megépült az új gyár, Európa legkorszerűbb aloe vera feldolgozó épülete.

“Péter nem szeret a fotókon lenni” 🙂 

A forgalmazó - LR Health & Beauty

Az LR több mint 37 év üzleti sikerre tekint vissza. Sikerünk alapjait a félreérthetetlen jövőképünk és a megbecsült értékek jelentik.

Az LR-nek nagyon szigorú minőségi követelményei vannak. Az LR kizárólag tapasztalt alapanyag beszállítókkal dolgozik együtt, és a teljes termékválasztékát belső és külső minőségellenőrzéseknek veti alá. Ennek a ráfordításnak köszönhetően, az Aloe vera ivógélek megkapták a neves FRESENIUS INTÉZET minősítő pecsétjét, amely a maga nemében páratlan a piacon!

A kedvenc videó, ami bemutatja, hogy az LR-nek is van Aloe ültetvénye, ráadásul magas minőségben!
https://youtu.be/VjbFWFrUBkQ
A minőségen kívül nagyon fontos még a termékinnováció, amely hatalmas lelkesedést vált ki világszerte mind a Partnereink, mind a vevőink körében.

Érdekelnek a termékeink? Böngéssz közülük!

Shopping Cart