Az Aloe vera káros hatásai ?

Felháborító! 

A WHO szerint az aloe vera rákkeltő lenne? Nem hiszem el! A gyógyszerek mellékhatásait olvasták már? Ha beszedsz 1 üvegnyi gyógyszert, meghalsz. Mit mond a TV-ben a reklám? A mellékhatásokról a gyógyszerészedet kérdezd. Na, itt nincs ilyen. Az aloéból annyit ihatsz amennyit csak akarsz, nem tudod túladagolni! Hát nem érdekes? Számomra az az érdekes, hogy már nem tudják, hogy mit találjanak ki, csak azért, hogy lejárassák ezt a gyógynövény – csodanövényt és társait. 

Tudod, mikor káros az aloe vera  fogyasztása? Ha keresztbe nyeled le a cseréppel együtt. 🙂 

Az aloe vera már több ezer éves története legalább annyira lenyűgöző, mint egy történelmi best seller regény.

Számos ősi civilizáció Istenként tisztelte. Az ókori Egyiptomban az aloe vera volt az a növény, amelynek vére szépséget, egészséget és örökkévalóságot biztosított.

Néhány híres ember, így beszélt az Aloéról:

Mahatma Gandhi: Melyek voltak azok a titokzatos erők, amelyek életben tartottak böjtölésem hosszú ideje alatt?

Nos, ezek  az erők Istenben vetett megingathatalan hitem, egyszerű és mértékletes életmódom, valamint az Aloe voltak, amelynek áldását Dél-Afrikába való érkezésemkor, a 19. század végén fedeztem fel. ”

Christopher Columbus: Négy növény nélkülözhetelen az ember jó egészségéhez: a búza, a szőlő, az oliva és az Aloe. Az első táplálja, a második felemeli szellemét, a harmadik harmoniát biztosít számára, a negyedik pedig gyógyítja! 

Tegyél egy kísérletet az aloe vera meglepő túlélési képességének bemutatása érdekében, a következőt javaslom:

Vágj le egy levelet a tövénél. ( Barbadensis Miller) Először látni fogod, hogy a vágási felületen enyhe nedvszivárgás tapasztalható. Ezután néhány perc múlva ez megszűnik és a felszínen bőrszövet kezd kialakulni.

A növény meggyógyítja önmagát!

Egy olyan levéllel is kísérletezz, amelyet a levágás után 10 napra, a hűtőbe teszünk. Csinálj rajta egy bemetszést és látni fogod, hogy ugyanez a regeneráló folyamat fog létrejönni. Egy gyökerestől kitépett és a tűző napon hagyott aleo növény egy hónapig is életben marad, életereje sértetlen lesz.  Na,  ez a nem mindegy.

Aloe-vera gél belsőleg - biztonsággal ehető?

 

 

Leave a Comment

Shopping Cart