A lehetőség adott! Te vajon élsz vele? 🥰

A lehetőség adott! Te vajon élsz vele? 🥰
Te képes vagy meglátni a lehetőségeket amit az élet kínál számodra? Igazán szerencsés az, akinek bármilyen lehetőség egyszer is adódik az életébe. Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy az életünkbe érkező lehetőségeket először képesnek kell lennünk meglátni. Ezután pedig kizárólag rajtunk áll az, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle.
Sokunk számára ez a különleges lehetőség az LR üzletünk elindítása volt. Az azonban, hogy sikerül-e üzletünket vállalkozássá fejleszteni, vagy termékfogyasztók maradunk, az már csak egyéni döntés.
De hogyan is hozd ki a legtöbbet az életedbe érkező lehetőségekből? Először is találd meg a személyes miérted. Azt a célt, azt a belső égő vágyat, ami elindít az utadon és ami a nehezebb időszakokban is az úton tart. Most állj meg egy pillanatra, vegyél elő egy tollat és egy üres fehér lapot, és idézd fel, mi az ami téged motivál?
– Kiegészítő jövedelemre vágysz?
– Úgy érzed itt az idő, hogy életmódot válts és elindulj egy egészségesebb élet útján?
– Valami újban szeretnéd kipróbálni magad?
– Vonzz a szabad életstílus?
– Szeretnél egy igazán összetartó közösség tagjaként dolgozni a céljaidért?
– Inpirálna téged egy fantasztikus cég marketingterve?
– Szeretnéd a saját kezedbe venni az életed irányítását, kilépve az alkalmazotti létből?
Bármi is legyen a te miérted amiért elindulsz az utadon, mint az élet megannyi területén, itt is vannak akiknek sikerül elérni céljait és vannak, akik megragadnak egy ponton, vagy épp letérnek az útról. A két kategória közötti különbség nem más, mint a sziklaszilárd döntés. A döntés, hogy történjen bármi, követed az álmaidat.
Betartod az önmagadnak tett ígéreteidet, felelősséget vállalsz a saját fejlődésedért, és nem hagyod, hogy a negatív külső tényezők, vagy mások véleménye hatással legyen rád.
Minden belőlünk indul ki. Ha pedig képessé válsz lelked mélyét feltárni, megtalálhatod igazi vágyaidat és álmaidat. Ezek megtalálásához hoztam ma néhány kérdést, amelyek őszinte megválaszolása téged is előrébb vihet utadon:
– Mik az erősségeid?
– Hogyan tudod ezeket az erősségeket felhasználni céljaid eléréséhez?
– Hogyan néz ki számodra egy tökéletes nap?
– Hogyan nézne ki az életed, ha minden anyagi célod megvalósulna?
– Milyen változást hozna ez a mindennapi életedben?
– Mely tevékenységeidet bővítenéd és melyeket szűkítenéd az életedben?
– Mi az, amit már most meg tudsz tenni, hogy közelebb kerülj a vágyott életedhez?
Bármi is legyen az a miért, ami téged cselekvésre sarkall, kitartó, folyamatos munkával neked is elérhető. Hiszen az LR-nél nem számít ki vagy, honnan jössz, hogy milyen családban nevelkedtél, vagy hogy mi történt a múltadban. Egyedül az számít, hogy hova tartasz és ezért mit vagy hajlandó megtenni. Mert itt azzá válhatsz, aki lenni szeretnél! 🥰
Ha szeretnél kitörni a mókuskerékből, beszéljük meg a részleteket és induljunk el a jövődért. www.aloeandi.hu 🤝

Leave a Comment

Shopping Cart