A Cistus Incanus verhetetlen hatékonysága ❗💚

Hogy miért fogyott el olyan gyorsan a nálunk kapható Cistus Incanus termékcsalád a Covid idején? Biztosítsd be magadnak 5️⃣0️⃣ % os kedvezménnyel, még 3️⃣ napig❗💚
Ismerd meg jobban a Cistus Incanus termékek és a bodorrózsa verhetetlen hatékonyságát! 🌿
A bodorrózsa (Cistus Incanus) a bodorrózsák családjába tartozó cserjeféle, ami főként bokros formában a Földközi-tenger mediterrán részén, pl. Görögországban és Törökországban, elsődlegesen száraz domboldalakon, gazdag magnéziumtartalmú talajon fordul elő.
A bodorrózsa, és a belőle készült Cistus Incanus termékek erős vírusölő és antibakteriális hatással rendelkeznek. Jó tapasztalatok vannak minden olyan esetben, amelyben az immunrendszer erősítése a cél. Vagyis influenza, megfázás esetén, nagyobb betegségből való gyógyulás támogatására, emésztő- és bélrendszeri gyulladásoknál, időskori legyengült szervezetnek.
Akár kismamák is fogyaszthatják, jelenleg nincs ellenjavallata. Jó lehet ekcémára, kiütésekre ecsetelni, vagy a Cistus Incanus szájspray-vel kezelni, illetve a bőr egyéb immunhiányos problémáira, pl. sömörök kezelésének kiegészítéseként. Fertőtlenítő hatása miatt hasmenés esetén is érdemes kipróbálni.
Cistus Incanus teakeverék
• 95% Cistus Incanus levél
• 5% frissítő mentalevél
• 100% természetes összetevő, aromák nélkül
FOGYASZTÁSI JAVASLAT
Csészénként egy teáskanál keveréket önts fel forrásban lévő vízzel, majd lefedve hagyd állni 8-10 percig.
Cistus Incanus szájspray
• Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
• C-vitaminnal és cinkkel
• Növényi alapú, természetes termék
Gyors és egyszerű megoldás útközben, kellemesen mentolos ízzel. A C-vitamin védi az immunrendszert. A feldolgozás során csak a növésben lévő növények leveleinek finom vágású részeit használtuk.
FIGYELMEZTETÉS
A Cistus Incanus szájspray nem mosható ki a textíliákból.
Cistus Incanus kapszula
A kapszula fogyasztásával értékes, természetes összetevőkkel erősíted az immunrendszered: 72% Cistus Incanus kivonat, C-vitamin, cink. Napi 2 kapszula fedezi a napi C-vitamin szükségletet. A feldolgozás során csak a növésben lévő növények leveleinek finom vágású részeit használtuk.
A növény leveleit összegyűjtik, megszárítják, megtisztítják és aprítják, mielőtt a híres kivonat a gyártókhoz kerül, akik a vizes oldatot elkészítik. Ezt a kivonatot dehidratálják, szárítják és a por formában visszamaradt tartalmat töltik kapszulákba.👌💯

Leave a Comment

Shopping Cart