Útmutató, az Lr partnerség (hozzám csatlakozás) előnyeinek kihasználásáról. 🥰

Lépésről-lépésre útmutató, az Lr partnerség (hozzám csatlakozás) előnyeinek kihasználásáról. 😘
1. lépés: 25.000 ft a rendszerbe kerülés, ezért az összegért azt a terméket, termékeket kapod meg azonnali partner áron, amelyiket csak szeretnéd. A www.aloeandi.hu oldalon tudod megnézni, kiválasztani ami megtetszik és amit kipróbálnál először. Öröklődik a partnerszám, nincs regisztrációs díj és nincs semmiféle megújítási díj.
2. lépés: Ha elindulsz az üzlettel is és nem csak termék felhasználó leszel, ennyiért elindítani egy vállalkozást, üzletet manapság, nem pénz. Ráadásul, egész Európában kihasználhatod ezt a lehetőséget.
3. lépés: Ingyenes képzéseket kapsz heti szinten és maximális szponzor támogatást tőlem.
4. lépés: Saját webirodád lesz és ott aztán mindent megtalálsz a termékekkel, üzlettel kapcsolatban.
5. lépés: Nincs kockázat, hiszen maximum a fogkrémedet veszed innen meg a hajsamponodat, vagy a parfümödet, de nem kötelező semmi sem.
6. lépés: Megtapasztalod a kiváló minőséget ezért nem tudod visszafogni magad, a környezeted is megismeri általad az LR-t.
7. lépés: Látszani fog rajtad, a minőség használata.
8. lépés: Otthonról, vagy a világ bármely részéről tudsz online dolgozni, rugalmas időbeszosztással. Nincs házalás, hiszen a GLS futár viszi ki Magyarországon a csomagokat, vagy az adott ország futárszolgálata.
9. lépés: Miért ne próbálnád ki? Írj privátban vagy hívj fel és beszéljünk erről az egészről. A kérdéseidre is jobban tudok válaszolni, fektess be magadba! ✌️🥰

Leave a Comment

Shopping Cart