Egészségprogram, 4 és utána 3 havonta, ajándékokkal. 💚

Az LR Egészségprogram több, mint termékrendelés. 😊💚

Az Egészségprogram számos előnye mellett egy hűségprogramot is kínál a cég , azaz a vállalt hűségedért  HŰSÉGAJÁNDÉKKAL köszönöm meg neked, hogy hónapról hónapra ezt  választod és figyelsz az egészségedre.

Milyen hűségajándékokat biztosít a cég számodra és mikor? 🎁
💚 Az első 4 hónap után ajándékod egy Aloe vera box – tartalma: Aloe vera elsősegély spray (150 ml), Aloe vera propoliszos krém, Aloe vera koncentrátum.
💚 A 7. hónapban ajándékod egy Aloe vera basic szett – tartalma: Aloe vera tusfürdő, Aloe vera fogkrém, Aloe vera intenzív kézbalzsam, Aloe vera hidratáló gél.
💚 A 10. hónapban ajándékod egy Aloe vera pro szett – tartalma: Aloe vera nappali krém, Aloe vera testápoló balzsam, Aloe vera golyós dezodor, Aloe vera Nutri-Repair sampon, Aloe vera Nutri-Repair kondicionáló balzsam

🔄 Amennyiben tovább folytatod Egészségprogramod: minden 3. hónap után automatikusan újraindul a hűségajándék program, azaz küldi neked a központ  számodra, ebben a sorrendben őket: Aloe vera box, Aloe vera basic szett, Aloe vera pro szett.

Ugye, milyen nagyszerű? ☺️
Te is láthatod: érdemes élni az LR Egészségprogramok által nyújtott lehetőségekkel – egészséged és szépséged érdekében is!  Keress meg, kérdezz bátran, vagy rendeld meg most a webshopban.

Leave a Comment

Shopping Cart